Sökalternativ

Boka-tidigt-rabatter och erbjudanden skidsäsongen 2021/2022

Boka-tidigt-rabatter 2021/2022
Vi är många som hoppas på en normal skidsäsong den kommande vintern och för er som vill vara tidigt ute finns det erbjudanden att ta del av. De enda som (just nu) erbjuder ett riktigt erbjunda med en fast rabatt är Lion ALpin där ni kan få 500 kr rabatt per person.

Tänk på att de flesta har öppet köp fram till ett visst datum i höst och har generösa avbokningsregler och/eller specifika Covid försäkringar vilket gör det lite tryggare att faktiskt boka resan redan idag.

Lion Alpin - 500 kr rabatt/person

Hos Lion Alpin får ni 500 kr per person på alla skidresor. Rabatten gäller ej för barn men det finns speciella barnrabatter för olika hotell. Erbjudandet gäller fram till 30 september.

Slopetrotter - diverse rabatter

Slopetrotter har inga specifika rabatter men har diverse fasta erbjudanden. Bland annat så fyller Slopetrotter 15 år som skidresearrangör i år och har diverse "födelsedagserbjudanen".

Nortlander - diverse rabatter

Även Nortlander (som ingår i samma resegrupp som Slopetrotter) erbjuder fasta erbjudanden istället för rabatter.

Sunweb - diverse erbjudanden

Sunweb har inga erbjudanden med fasta rabatter men har nedsatta priser på diverse skidresor. Ni hittar aktuella erbjudanden här.

STS Alpresor - inget att erbjuda...

STS Alpresor har inga specifika boka-tidigt-erbjudanden just nu. Eventuellt dyker det upp erbjudanden så småningom på denna sida.

Active Ski - inga rabatter

Inte heller Active Ski har just nu några erbjudanden för kommande säsong.

Ni kan även leta bland alla dessa skidresearrangörers paketresor här, och om ni inte hittar något som passar kan ni själva söka flyg och hotell här.

Denna sida kan komma att uppdateras om det poppar in specifika erbjudanden framöver.

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar