Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Seli, Grekland

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Seli, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Seli ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Seli har 11 liftar och totalt 16 pister. Högsta pisten finns på 1900 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 275 meter.

Om man tröttnar på backarna i Seli eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 10 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 3 restaurangerna som finns att tillgå.

3-5 Pigadia är närmaste skidort till Seli med ett avstånd på 12 kilometer.

Hotell & boende i Seli

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Seli.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 638 kr