Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mavrovo - Zare Lazarevski
Boka i Mavrovo - Zare Lazarevski

Mavrovo - Zare Lazarevski, Makedonien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Mavrovo - Zare Lazarevski? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Mavrovo - Zare Lazarevski och andra skidorter inom nära räckhåll.

Mavrovo - Zare Lazarevski har 11 liftar och totalt 15 pister. Högsta pisten finns på 1860 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 699 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mavrovo - Zare Lazarevski 30 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Mavrovo - Zare Lazarevski

Andra skidorter i närheten av Mavrovo - Zare Lazarevski är t ex Popova Sapka som ligger 45 kilometer bort, Brezovica med 67 kilometers avstånd samt Kaimaktsalan, som ligger 121 kilometer från Mavrovo - Zare Lazarevski.

Hotell & boende i Mavrovo - Zare Lazarevski

Hos oss hittar ni totalt 57 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mavrovo - Zare Lazarevski.
51 boendealternativ
Pris/natt från: 296 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 577 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 939 kr