Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mavrovo - Zare Lazarevski, Makedonien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Mavrovo - Zare Lazarevski? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Mavrovo - Zare Lazarevski och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 15 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 699 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1860 meter.

Om man tröttnar på backarna i Mavrovo - Zare Lazarevski eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 30 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 6 restaurangerna som finns att tillgå.

Skidorter nära Mavrovo - Zare Lazarevski är bland annat Popova Sapka, Brezovica och Kaimaktsalan.

Hotell & boende i Mavrovo - Zare Lazarevski

Hos oss hittar ni totalt 41 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mavrovo - Zare Lazarevski.
37 boendealternativ
Pris/natt från: 307 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 599 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 974 kr