Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Brezovica

Brezovica, Kosovo

Den kosovanska skidorten Brezovica ligger i södra Kosovo i bergskedjan Sar Planina, nära gränsen till Makedonien. Skidåkningen börjar på 1015 meter och högsta punkten att åka från är på 2500 meters höjd.

Här finns 10 skidliftar och ett 9 pister där merparten är röda backar men det finns även ett antal svarta backar och partier, samt även en viss del lättare backar för barn och nybörjare. Liftkort för en dag kostar 18 Euro (säsongen 2017/2018).

Det finns planer på att expandera skidorten rejält och göra den till en riktig state-of-the-art skidort. Ett fransk konsortium började 2015 planera att investera 410 miljoner Euro för att göra Brezovica till Balkans bästa skidort. Status på projektet är dock oklart, NY Times skrev om projektet 2016 (även läsvärd artikel för er som planerar att åka dit).

Brezovica räknas som den kanske biligaste skidorten i Europa, både 2016 och 2017 har den blivit utnämd till just det.

Så här tar ni er till Brezovica

Det är en bra bit att köra från Sverige ner till Brezovica så bästa alternativet är flyg och transfer. Brezovica ligger 1,5 timmes körtid från Kosovos huvudstad Pristina, men dess närhet till Makedonien gör att även makedoniska huvudstan Skopje är ett alternativ att flyga till (ca 1,5 timmes körtid även från Skopje).

Hotell & boende i Brezovica

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brezovica.
9 boenden
Pris/natt från: Okänt