Sökalternativ

Hotell & boende i Brezovica

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brezovica, och trakterna runt omkring Brezovica. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Brezovica kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Kitka Hostel - Vratnica
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 20 EUR
Kitka Hostel - Vratnica ligger i Tetovo och har en trädgård, grillmöjligheter och en terrass. Här finns en restaurang, ett gemensamt kök, en gemensam lounge och gratis WiFi. Gratis privat parkering finns, och vandrarhemmet erbjuder även biluthyrning för gäster som vill utforska omgivnin...
Hotel MOREA
Avstånd till skidort ca 5.78 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 77 EUR
Hotel MOREA ligger i Prevallë och har en restaurang, en bar och gratis WiFi. Det finns gratis privat parkering och boendet erbjuder flygplatstransfer mot en extra kostnad. Rummen har skrivbord, platt-TV och eget badrum. Rummen på Hotel MOREA har en sittgrupp. Varje morgon serveras en ko...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.