Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Kaimaktsalan

Kaimaktsalan, Grekland

Om ni planerar ni för en skidsemester till Kaimaktsalan i Grekland så hittar här ni både information om skidsystemet i Kaimaktsalan, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Kaimaktsalan har 7 liftar och totalt 14.5 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2480 meter, vilket ger en fallhöjd på 440 meter. Den längsta pisten som finns i Kaimaktsalan är 2.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Kaimaktsalan

Skidorter nära Kaimaktsalan är bland annat 3-5 Pigadia (33 kilometers avstånd), Seli (44 kilometers avstånd) och Mavrovo - Zare Lazarevski (121 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Kaimaktsalan

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Kaimaktsalan just nu