Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Kaimaktsalan

Kaimaktsalan, Grekland

Om ni planerar ni för en skidsemester till Kaimaktsalan i Grekland så hittar här ni både information om skidsystemet i Kaimaktsalan, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Kaimaktsalan har 7 liftar och totalt 14.5 km pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2480 meter, vilket ger en fallhöjd på 440 meter. Den längsta pisten som finns i Kaimaktsalan är 2.2 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Kaimaktsalan

Skidorter nära Kaimaktsalan är bland annat 3-5 Pigadia (33 kilometers avstånd), Seli (44 kilometers avstånd) och Mavrovo - Zare Lazarevski (121 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Kaimaktsalan

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kaimaktsalan.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 678 kr