Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

3-5 Pigadia, Grekland

Planerar ni för en skidsemester i 3-5 Pigadia? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I 3-5 Pigadia finns totalt 7 liftar med tillgång till 4 pister. Högsta pisten finns på 2005 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 585 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter nära 3-5 Pigadia är bland annat Seli, Kaimaktsalan och Mavrovo - Zare Lazarevski.

Hotell & boende i 3-5 Pigadia

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i 3-5 Pigadia.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 780 kr