Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i 3-5 Pigadia

3-5 Pigadia, Grekland

Skidorten 3-5 Pigadia ligger i Grekland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

3-5 Pigadia har 7 liftar och totalt 5 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2005 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 585 meter. Den längsta pisten som finns i 3-5 Pigadia är 2.6 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i 3-5 Pigadia 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av 3-5 Pigadia

Andra skidorter i närheten av 3-5 Pigadia är t ex Seli som ligger 12 kilometer bort, Kaimaktsalan med 33 kilometers avstånd samt Mavrovo - Zare Lazarevski, som ligger 152 kilometer från 3-5 Pigadia.

Hotell & boende i 3-5 Pigadia

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i 3-5 Pigadia.
6 boenden
Pris/natt från: 576 kr