Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Grekland

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Grekland. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Grekland

Kelaria (Parnassos) 13 liftar
Seli 11 liftar
3-5 Pigadia 7 liftar
Kaimaktsalan 7 liftar
Kalavryta 7 liftar

Flest pister i Grekland

Kelaria (Parnassos) 19 pister
Seli 16 pister
Kaimaktsalan 13 pister
Kalavryta 12 pister
3-5 Pigadia 4 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Grekland

Kelaria (Parnassos) 650 meter
Kalavryta 640 meter
3-5 Pigadia 585 meter
Kaimaktsalan 440 meter
Seli 275 meter

Högsta pisterna i Grekland

Kaimaktsalan 2480 meter
Kalavryta 2340 meter
3-5 Pigadia 2005 meter
Kelaria (Parnassos) 1950 meter
Seli 1900 meter