Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kelaria (Parnassos), Grekland

Allt i Kelaria (Parnassos)
Boka i Kelaria (Parnassos)
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Kelaria (Parnassos)? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Kelaria (Parnassos) och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Kelaria (Parnassos) finns totalt 13 liftar med tillgång till 13 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1950 meter, vilket ger en fallhöjd på 650 meter. Den längsta pisten som finns i Kelaria (Parnassos) är 1.6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 11 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Kelaria (Parnassos)

Skidorten Kalavryta är den närmaste skidorten, avståndet från Kelaria (Parnassos) är 69 kilometer.

Hotell & boende i Kelaria (Parnassos)

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kelaria (Parnassos).
6 boenden
Pris/natt från: 697 kr
Ett boende
Pris/natt från: 888 kr