Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Kalavryta

Kalavryta, Grekland

Skidorten Kalavryta ligger i Grekland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Kalavryta är vanligtvis från december till april.

I Kalavryta finns totalt 7 liftar med tillgång till 12 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2340 meter, vilket ger en fallhöjd på 640 meter. Den längsta pisten som finns i Kalavryta är 2.3 kilometer.

Närmaste skidorter till Kalavryta

Skidorten Kelaria (Parnassos) är den närmaste skidorten, avståndet från Kalavryta är 69 kilometer.

Hotell & boende i Kalavryta

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Kalavryta just nu