Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Popova Sapka, Makedonien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Popova Sapka? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Popova Sapka och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Popova Sapka finns totalt 8 liftar med tillgång till 15 pister. Högsta pisten finns på 2510 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 802 meter. Skidsäsongen i Popova Sapka sträcker sig i regel från mitten november till början april.

Skidorter nära Popova Sapka är bland annat Brezovica, Mavrovo - Zare Lazarevski och Kopaonik.

Hotell & boende i Popova Sapka

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Popova Sapka.
3 boendealternativ
Pris/natt från: 316 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 282 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 225 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 455 kr