Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Popova Sapka

Popova Sapka, Makedonien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Popova Sapka? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Popova Sapka och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Popova Sapka är vanligtvis från mitten november till början april.

Popova Sapka har 8 liftar och totalt 15 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2510 meter, vilket ger en fallhöjd på 802 meter.

Skidorter i närheten av Popova Sapka

Andra skidorter i närheten av Popova Sapka är t ex Brezovica som ligger 22 kilometer bort, Mavrovo - Zare Lazarevski med 45 kilometers avstånd samt Kopaonik, som ligger 142 kilometer från Popova Sapka.

Hotell & boende i Popova Sapka

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Popova Sapka.
5 boenden
Pris/natt från: 580 kr