Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kopaonik, Serbien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Kopaonik? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Kopaonik och andra skidorter inom nära räckhåll. Säsongen för skidåkning i Kopaonik är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Kopaonik är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 25 centimeter. 47% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 73% av liftarna går.

Kopaonik har pister på totalt 55 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 19 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 26 liftar, med en totalkapacitet på 37698 personer/timme. Högsta pisten finns på 2017 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 957 meter. Den längsta pisten som finns i Kopaonik är 4 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Kopaonik. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Kopaonik.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Kopaonik 12 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Kopaonik

Andra skidorter i närheten av Kopaonik är t ex Brezovica som ligger 124 kilometer bort, Popova Sapka med 142 kilometers avstånd samt Mavrovo - Zare Lazarevski, som ligger 184 kilometer från Kopaonik.

Hyr skidutrustning i Kopaonik

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Kopaonik här

Hotell & boende i Kopaonik

Hos oss hittar ni totalt 1357 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kopaonik.
1114 boendealternativ
Pris/natt från: 224 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1010 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 370 kr
60 boendealternativ
Pris/natt från: 393 kr
171 boendealternativ
Pris/natt från: 381 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns