Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saint Lary Soulan, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint Lary Soulan, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint Lary Soulan ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 55 backar och antalet liftar är 32. Fallhöjden är som mest på 850 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2450 meter. Längsta pisten i Saint Lary Soulan är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Saint Lary Soulan är mitten av december till början av april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 10 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 124 kilometer från Saint Lary Soulan. Några välriktade stenkast från Saint Lary Soulan ligger Val Louron, avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Saint Lary Soulan

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Lary Soulan.

Boka skidutrustningen online i Saint Lary Soulan här

Hotell & boende i Saint Lary Soulan

Hos oss hittar ni totalt 370 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Lary Soulan.
271 boendealternativ
Pris/natt från: 336 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 579 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1008 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2146 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns