Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint Lary Soulan, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint Lary Soulan ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Saint Lary Soulan sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Saint Lary Soulan har pister på totalt 105 kilometer, varav 60 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 24 liftar, med en totalkapacitet på 37637 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2515 meter, vilket ger en fallhöjd på 918 meter. Den längsta pisten som finns i Saint Lary Soulan är 4 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 3 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Saint Lary Soulan

Vill man flyga till Saint Lary Soulan så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 124 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Saint Lary Soulan

Inte långt från Saint Lary Soulan ligger skidorten Val Louron, avståndet är endast 6 kilometer. Ni hittar även skidorterna Peyragudes på 13 kilometers avstånd och Piau Engaly, 14 kilometer från Saint Lary Soulan.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Lary Soulan.

Mer om skidhyra i Saint Lary Soulan

Skidskolor

I Saint Lary Soulan kan ni boka 5 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Saint Lary Soulan här

Restauranger

Det finns 46 restauranger i Saint Lary Soulan och 19 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 478 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Lary Soulan.
186 boenden
Pris/natt från:
335 kr
166 boenden
Pris/natt från:
503 kr
54 boenden
Pris/natt från:
506 kr
54 boenden
Pris/natt från:
677 kr
17 boenden
Pris/natt från:
1004 kr
Ett boende
Pris/natt från:
2138 kr