Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Saint Lary Soulan, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint Lary Soulan, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint Lary Soulan ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Saint Lary Soulan sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Skidåkningen i Saint Lary Soulan är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 70 centimeter. Just idag är 70% av liftarna och 28% av backarna öppna.

Saint Lary Soulan har pister på totalt 105 kilometer, varav 60 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 24 liftar, med en totalkapacitet på 37637 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2515 meter, vilket ger en fallhöjd på 918 meter. Den längsta pisten som finns i Saint Lary Soulan är 4 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 3 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Saint Lary Soulan

Vill man flyga till Saint Lary Soulan så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 124 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Saint Lary Soulan

Inte långt från Saint Lary Soulan ligger skidorten Val Louron, avståndet är endast 6 kilometer. Ni hittar även skidorterna Peyragudes på 13 kilometers avstånd och Piau Engaly, 14 kilometer från Saint Lary Soulan.

Hyr skidutrustning i Saint Lary Soulan

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Lary Soulan.

Boka skidutrustningen online i Saint Lary Soulan här

Skidskola i Saint Lary Soulan

I Saint Lary Soulan kan ni boka 5 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Saint Lary Soulan här

Hotell & boende i Saint Lary Soulan

Hos oss hittar ni totalt 462 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Lary Soulan.
343 boendealternativ
Pris/natt från: 324 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 559 kr
43 boendealternativ
Pris/natt från: 490 kr
45 boendealternativ
Pris/natt från: 655 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 972 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2070 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns