Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Piau Engaly, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Piau Engaly ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Bästa tiden för att åka skidor i Piau Engaly är början av december till början av april.

I Piau Engaly hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 13150 personer/timme. Det finns 33 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 11 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 4 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2528 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 763 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Piau Engaly

Vill man flyga till Piau Engaly så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 136 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Piau Engaly

Saint Lary Soulan är närmaste skidort till Piau Engaly med ett avstånd på 14 kilometer. Andra skidorter nära är Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges, 14 kilometers avstånd, och 16 kilometer från Piau Engaly ligger Luz Ardiden.

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Piau Engaly, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Piau Engaly

Restauranger

Det finns 7 restauranger i Piau Engaly och 6 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Bar och Europeiskt.