Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Piau Engaly, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Piau Engaly, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Piau Engaly ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Piau Engaly finns totalt 17 liftar med tillgång till 40 pister. Högsta pisten finns på 2520 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1100 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Piau Engaly sträcker sig i regel från slutet av november till april.

Vill man flyga till närheten av Piau Engaly ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 136 respektive 230 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Piau Engaly är t ex Saint Lary Soulan, Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges och Luz Ardiden.

Hyr skidutrustning i Piau Engaly

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Piau Engaly här

Hotell & boende i Piau Engaly

Hos oss hittar ni totalt 21 hotell, lägenheter och stugor/hus i Piau Engaly.
16 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 941 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 889 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 790 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns