Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges
Boka i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges

Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges, Frankrike

Skidorten Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges är vanligtvis från början av november till början av april.

I Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges hittar ni 29 liftar med en liftkapacitet på 38571 personer/timme. Det finns 100 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 58 kilometer blåa pister, 35 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 7 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1250 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges.

Flygplatser nära Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges

För er som vill flyga ner till Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges är 125 kilometer.

Skidorter i närheten av Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges

Andra skidorter i närheten av Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges är t ex Piau Engaly som ligger 14 kilometer bort, Luz Ardiden med 15 kilometers avstånd samt Saint Lary Soulan, som ligger 16 kilometer från Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges.

Hyr skidutrustning i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges.

Boka skidutrustningen online i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges här

Hotell & boende i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges

Hos oss hittar ni totalt 155 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges.
117 boenden
Pris/natt från: 698 kr
30 boenden
Pris/natt från: 737 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1285 kr
4 boenden
Pris/natt från: 832 kr
3 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns