Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Luz Ardiden, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Luz Ardiden? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Luz Ardiden och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Luz Ardiden finns totalt 15 liftar med tillgång till 26 pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 800 meter. Skidsäsongen i Luz Ardiden sträcker sig i regel från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 139 kilometer från Luz Ardiden. Några välriktade stenkast från Luz Ardiden ligger Cauterets, avståndet är endast 9 kilometer.

Hotell & boende i Luz Ardiden

Hos oss hittar ni totalt 154 hotell, lägenheter och stugor/hus i Luz Ardiden.
116 boendealternativ
Pris/natt från: 385 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 644 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 411 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 735 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 817 kr