Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Luz Ardiden, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Luz Ardiden? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Luz Ardiden och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Luz Ardiden sträcker sig i regel från början av december till början av mars.

Skidåkningen i Luz Ardiden är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 106 centimeter. Just idag är 66% av liftarna och 84% av backarna öppna.

I Luz Ardiden hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 13595 personer/timme. Det finns 26 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 11 kilometer blåa pister, 13 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2500 meter, vilket ger en fallhöjd på 820 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Luz Ardiden

För er som vill flyga ner till Luz Ardiden så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Luz Ardiden är 139 kilometer.

Skidorter i närheten av Luz Ardiden

Inte långt från Luz Ardiden ligger skidorten Cauterets, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Grand Tourmalet - La Mongie/Barèges (15 kilometer) och Piau Engaly (16 kilometer).

Hyr skidutrustning i Luz Ardiden

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Luz Ardiden. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Luz Ardiden här

Hotell & boende i Luz Ardiden

Hos oss hittar ni totalt 157 hotell, lägenheter och stugor/hus i Luz Ardiden.
122 boendealternativ
Pris/natt från: 370 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 619 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 395 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 707 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 785 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns