Sökalternativ

Luz Ardiden, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Luz Ardiden? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Luz Ardiden och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Luz Ardiden finns totalt 15 liftar med tillgång till 26 pister. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 800 meter. Skidsäsongen i Luz Ardiden sträcker sig i regel från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 139 kilometer från Luz Ardiden. Några välriktade stenkast från Luz Ardiden ligger Cauterets, avståndet är endast 9 kilometer.

Hyr skidutrustning i Luz Ardiden

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Luz Ardiden. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Luz Ardiden här

Hotell & boende i Luz Ardiden

Hos oss hittar ni totalt 146 hotell, lägenheter och stugor/hus i Luz Ardiden.
82 boendealternativ
Pris/natt från: 354 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 533 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 377 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 676 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 751 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns