Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Cauterets, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Cauterets ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Cauterets sträcker sig i regel från början av december till slutet av april.

Cauterets har pister på totalt 36 kilometer, varav 21 kilometer är blåa enkla pister, 12 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 11 liftar, med en totalkapacitet på 17088 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2415 meter, vilket ger en fallhöjd på 685 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 36 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Cauterets har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Cauterets

För er som vill flyga ner till Cauterets så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Cauterets är 146 kilometer.

Närmaste skidorter till Cauterets

Inte långt från Cauterets ligger skidorten Luz Ardiden, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Gourette (19 kilometer) och Panticosa (23 kilometer).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Cauterets i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Cauterets

Restauranger

Det finns 49 restauranger i Cauterets och 21 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 510 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cauterets.
278 boenden
Pris/natt från:
384 kr
207 boenden
Pris/natt från:
558 kr
10 boenden
Pris/natt från:
931 kr
12 boenden
Pris/natt från:
627 kr
2 boenden
Pris/natt från:
Okänt
Ett boende
Pris/natt från:
3364 kr