Sökalternativ

Cauterets, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Cauterets, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Cauterets ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 21 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1200 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2500 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Cauterets är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 36 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 146 kilometer från Cauterets. Några välriktade stenkast från Cauterets ligger Luz Ardiden, avståndet är endast 9 kilometer.

Hyr skidutrustning i Cauterets

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Cauterets. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Cauterets här

Hotell & boende i Cauterets

Hos oss hittar ni totalt 369 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cauterets.
289 boendealternativ
Pris/natt från: 349 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 579 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 847 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 570 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Cauterets