Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Gourette

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Gourette? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Gourette och andra skidorter inom nära räckhåll. Bästa tiden för att åka skidor i Gourette är början av december till början av april.

Skidåkningen i Gourette är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 90 centimeter. 66% av liftarna är igång idag, och 25% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Gourette hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 20513 personer/timme. Det finns 28 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2450 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1100 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Gourette

För er som vill flyga ner till Gourette så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Gourette är 156 kilometer.

Skidorter i närheten av Gourette

Cauterets är närmaste skidort till Gourette med ett avstånd på 19 kilometer. Andra skidorter nära är Formigal, 20 kilometers avstånd, och 22 kilometer från Gourette ligger Astún.

Hyr skidutrustning i Gourette

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Gourette. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Gourette här

Hotell & boende i Gourette

Hos oss hittar ni totalt 74 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gourette.
65 boendealternativ
Pris/natt från: 620 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 889 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1258 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1017 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns