Sökalternativ

Formigal, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Formigal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Formigal och andra skidorter inom nära räckhåll.

Formigal har 21 liftar och totalt 97 pister. Högsta pisten finns på 2250 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 750 meter. Säsongen för skidåkning i Formigal är vanligtvis från december till mars.

Om man tröttnar på backarna i Formigal eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 2 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 8 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 169 kilometer från Formigal. Några välriktade stenkast från Formigal ligger Panticosa, avståndet är endast 8 kilometer.

Hyr skidutrustning i Formigal

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Formigal här

Skidskola i Formigal

Om ni är ute efter att boka skidskola i Formigal kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Formigal här

Hotell & boende i Formigal

Hos oss hittar ni totalt 69 hotell, lägenheter och stugor/hus i Formigal.
43 boendealternativ
Pris/natt från: 488 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1017 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1248 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1322 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1330 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Formigal