Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Formigal, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Formigal? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Formigal och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Formigal sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

Skidåkningen i Formigal är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 140 centimeter. Just idag är 95% av liftarna och 39% av backarna öppna.

I Formigal hittar ni 21 liftar med en liftkapacitet på 36964 personer/timme. Det finns 143 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 48 kilometer blåa pister, 75 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 20 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2265 meter, vilket ger en fallhöjd på 764 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 2 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Formigal

För er som vill flyga ner till Formigal så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Formigal är 169 kilometer.

Skidorter i närheten av Formigal

Inte långt från Formigal ligger skidorten Panticosa, avståndet är endast 8 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Astún (13 kilometer) och Candanchú (14 kilometer).

Hyr skidutrustning i Formigal

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Formigal här

Skidskola i Formigal

Om ni är ute efter att boka skidskola i Formigal kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Formigal här

Hotell & boende i Formigal

Hos oss hittar ni totalt 91 hotell, lägenheter och stugor/hus i Formigal.
79 boendealternativ
Pris/natt från: 520 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1083 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1406 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1853 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns