Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Candanchú ligger i Spanien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Candanchú sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Candanchú har pister på totalt 50 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 15 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 24 liftar, med en totalkapacitet på 23250 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2236 meter, vilket ger en fallhöjd på 722 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Närmaste skidorter till Candanchú

Inte långt från Candanchú ligger skidorten Astún, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Formigal (14 kilometer) och Panticosa (21 kilometer).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Candanchú i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Candanchú

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 9 olika klasser och instruktörer i Candanchú som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Candanchú här

Restauranger

Det finns 9 restauranger i Candanchú och 10 olika typer av kök, varav de mest populära är Spanskt, Steakhouse och Grill.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 18 hotell, lägenheter och stugor/hus i Candanchú.
15 boenden
Pris/natt från:
1039 kr
3 boenden
Pris/natt från:
723 kr