Sökalternativ

Candanchú, Spanien

Planerar ni för en skidsemester i Candanchú? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Candanchú har 24 liftar och totalt 51 pister. Fallhöjden är som mest på 900 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2400 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 180 kilometer från Candanchú. Några välriktade stenkast från Candanchú ligger Astún, avståndet är endast 3 kilometer.

Hyr skidutrustning i Candanchú

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Candanchú. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Candanchú här

Skidskola i Candanchú

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 12 olika klasser och instruktörer i Candanchú som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Candanchú här

Hotell & boende i Candanchú

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Candanchú.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 368 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 658 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 546 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Candanchú