Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Candanchú, Spanien

Skidorten Candanchú ligger i Spanien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Candanchú sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 230 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Candanchú. Just idag är 54% av liftarna och 41% av backarna öppna.

Candanchú har pister på totalt 50 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 15 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 24 liftar, med en totalkapacitet på 23250 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2236 meter, vilket ger en fallhöjd på 722 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Närmaste skidorter till Candanchú

Inte långt från Candanchú ligger skidorten Astún, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Formigal (14 kilometer) och Panticosa (21 kilometer).

Hyr skidutrustning i Candanchú

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Candanchú. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Candanchú här

Skidskola i Candanchú

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 9 olika klasser och instruktörer i Candanchú som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Candanchú här

Hotell & boende i Candanchú

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Candanchú.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 393 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 704 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 585 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns