Sökalternativ

Panticosa, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Panticosa, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Panticosa ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Panticosa finns totalt 15 liftar med tillgång till 36 pister. Högsta pisten finns på 2220 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1070 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 168 kilometer från Panticosa. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Panticosa ligger Formigal.

Hyr skidutrustning i Panticosa

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Panticosa. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Panticosa här

Skidskola i Panticosa

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 8 olika klasser och instruktörer i Panticosa som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Panticosa här

Hotell & boende i Panticosa

Hos oss hittar ni totalt 106 hotell, lägenheter och stugor/hus i Panticosa.
79 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 740 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 536 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1072 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 997 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Panticosa