Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Panticosa, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Panticosa, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Panticosa ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Panticosa finns totalt 15 liftar med tillgång till 36 pister. Högsta pisten finns på 2220 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1070 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 168 kilometer från Panticosa. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Panticosa ligger Formigal.

Hyr skidutrustning i Panticosa

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Panticosa. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Panticosa här

Hotell & boende i Panticosa

Hos oss hittar ni totalt 114 hotell, lägenheter och stugor/hus i Panticosa.
104 boendealternativ
Pris/natt från: 507 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 778 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 564 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1128 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1049 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns