Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Panticosa, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Panticosa, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Panticosa ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Panticosa finns totalt 15 liftar med tillgång till 34 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2220 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1070 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Panticosa 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Panticosa

För er som vill flyga ner till Panticosa så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Panticosa är 168 kilometer.

Skidorter i närheten av Panticosa

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Panticosa ligger Formigal. Andra skidorter som ligger nära är Astún (20 kilometer) och Candanchú (21 kilometer).

Hyr skidutrustning i Panticosa

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Panticosa. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Panticosa här

Hotell & boende i Panticosa

Hos oss hittar ni totalt 125 hotell, lägenheter och stugor/hus i Panticosa.
115 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 776 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1124 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1046 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns