Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Astún, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Astún? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Astún och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 48 backar och antalet liftar är 15. Fallhöjden är som mest på 600 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2300 meter.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 177 kilometer från Astún. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Astún ligger Candanchú.

Hyr skidutrustning i Astún

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Astún.

Boka skidutrustningen online i Astún här

Hotell & boende i Astún

Hos oss hittar ni totalt 36 hotell, lägenheter och stugor/hus i Astún.
30 boendealternativ
Pris/natt från: 395 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 708 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 587 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns