Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Astún, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Astún? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Astún och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Astún finns totalt 15 liftar med tillgång till 40 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2300 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 600 meter.

Närmaste skidorter till Astún

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från Astún ligger Candanchú. Ni hittar även skidorterna Formigal på 13 kilometers avstånd och Panticosa, 20 kilometer från Astún.

Hyr skidutrustning i Astún

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Astún.

Boka skidutrustningen online i Astún här

Hotell & boende i Astún

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Astún.
4 boenden
Pris/natt från: 1164 kr
3 boenden
Pris/natt från: 729 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns