Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Peyragudes, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Peyragudes? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Peyragudes och andra skidorter inom nära räckhåll.

Högsta pisten finns på 2400 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 800 meter.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 118 kilometer från Peyragudes. Några välriktade stenkast från Peyragudes ligger Val Louron, avståndet är endast 7 kilometer.

Byar i närheten av Peyragudes

I närheten av Peyragudes med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Loudenvielle som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Peyragudes.

Hyr skidutrustning i Peyragudes

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Peyragudes? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Peyragudes här

Hotell & boende i Peyragudes

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Peyragudes.
45 boendealternativ
Pris/natt från: 497 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1200 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 408 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns