Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Peyragudes, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Peyragudes? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Peyragudes och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Peyragudes sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Peyragudes hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 29471 personer/timme. Det finns 42 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 21 kilometer blåa pister, 18 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2400 meter, vilket ger en fallhöjd på 800 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Peyragudes

Vill man flyga till Peyragudes så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 118 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Peyragudes

Inte långt från Peyragudes ligger skidorten Val Louron, avståndet är endast 7 kilometer. Ni hittar även skidorterna Luchon-Superbagnères på 10 kilometers avstånd och Saint Lary Soulan, 13 kilometer från Peyragudes.

Byar i närheten av Peyragudes

I närheten av Peyragudes med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Loudenvielle som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Peyragudes.

Hyr skidutrustning i Peyragudes

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Peyragudes? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Peyragudes här

Hotell & boende i Peyragudes

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Peyragudes.
2 boenden
Pris/natt från: 2676 kr
Ett boende
Pris/natt från: 672 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns