Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Luchon-Superbagnères

Luchon-Superbagnères, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Luchon-Superbagnères? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Luchon-Superbagnères och andra skidorter inom nära räckhåll. Bästa tiden för att åka skidor i Luchon-Superbagnères är fram till null.

I Luchon-Superbagnères hittar ni 11 liftar med en liftkapacitet på 15940 personer/timme. Det finns 32 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 16 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2125 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 660 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 4 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Luchon-Superbagnères finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Luchon-Superbagnères

För er som vill flyga ner till Luchon-Superbagnères så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Luchon-Superbagnères är 112 kilometer.

Skidorter i närheten av Luchon-Superbagnères

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 10 kilometer från Luchon-Superbagnères ligger Peyragudes. Andra skidorter som ligger nära är Val Louron (17 kilometer) och Cerler (22 kilometer).

Hyr skidutrustning i Luchon-Superbagnères

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Luchon-Superbagnères här

Hotell & boende i Luchon-Superbagnères

Hos oss hittar ni totalt 83 hotell, lägenheter och stugor/hus i Luchon-Superbagnères.
74 boenden
Pris/natt från: 383 kr
5 boenden
Pris/natt från: Okänt
4 boenden
Pris/natt från: 2202 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns