Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Luchon-Superbagnères, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Luchon-Superbagnères? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Luchon-Superbagnères och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Luchon-Superbagnères finns totalt 13 liftar med tillgång till 28 pister.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Luchon-Superbagnères 4 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Luchon-Superbagnères ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 112 respektive 206 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 10 kilometer från Luchon-Superbagnères ligger Peyragudes.

Hyr skidutrustning i Luchon-Superbagnères

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Luchon-Superbagnères här

Hotell & boende i Luchon-Superbagnères

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Luchon-Superbagnères.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 355 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 684 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns