Sökalternativ

Cerler, Spanien

Planerar ni för en skidsemester i Cerler? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 46 backar och antalet liftar är 18. Fallhöjden är som mest på 1130 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2630 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Cerler är december till april.

Om man tröttnar på backarna i Cerler eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 25 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 5 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 133 kilometer från Cerler. Luchon-Superbagnères är närmaste skidort till Cerler med ett avstånd på 22 kilometer.

Hyr skidutrustning i Cerler

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Cerler här

Skidskola i Cerler

Om ni är ute efter att boka skidskola i Cerler kan vi genom CheckYeti erbjuda 20 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Cerler här

Hotell & boende i Cerler

Hos oss hittar ni totalt 88 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerler.
70 boendealternativ
Pris/natt från: 536 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 454 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 458 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 917 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns