Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Cerler, Spanien

Skidorten Cerler ligger i Spanien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Cerler sträcker sig i regel från december till april.

Här finns det 46 backar och antalet liftar är 18. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2630 meter, vilket ger en fallhöjd på 1130 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Cerler

För er som vill flyga ner till Cerler så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Cerler är 133 kilometer.

Närmaste skidorter till Cerler

Skidorter nära Cerler är bland annat Luchon-Superbagnères (22 kilometers avstånd), Peyragudes (22 kilometers avstånd) och Val Louron (25 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Cerler

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Cerler här

Skidskola i Cerler

Om ni är ute efter att boka skidskola i Cerler kan vi genom CheckYeti erbjuda 20 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Cerler här

Hotell & boende i Cerler

Hos oss hittar ni totalt 91 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerler.
76 boenden
Pris/natt från: 580 kr
Ett boende
Pris/natt från: 490 kr
2 boenden
Pris/natt från: 997 kr
10 boenden
Pris/natt från: 496 kr
Ett boende
Pris/natt från: 991 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns