Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Saint Lary Soulan

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Saint Lary Soulan, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Saint Lary Soulan

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Saint Lary Soulan, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Saint Lary Soulan 2 704 km, 1 dag 4 tim

Vägbeskrivning flygplatser till Saint Lary Soulan

Hitta rätt till Saint Lary Soulan från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Saint Lary Soulan. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Blagnac Airport - Saint Lary Soulan 160 km, 1 tim 50 min
Barcelona International Airport - Saint Lary Soulan 344 km, 4 timmar 11 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Saint Lary Soulan