Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Prato Nevoso, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Prato Nevoso? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Prato Nevoso och andra skidorter inom nära räckhåll.

Prato Nevoso har 33 liftar och totalt 20 pister. Fallhöjden är som mest på 592 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2092 meter. Längsta pisten i Prato Nevoso är 4 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Prato Nevoso ligger flygplatserna Nice Cote d'Azur och Torino International Airport närmast på 80 respektive 106 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Prato Nevoso är t ex Limone Piemonte, Isola 2000 och Auron.

Hyr skidutrustning i Prato Nevoso

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Prato Nevoso.

Boka skidutrustningen online i Prato Nevoso här

Skidskola i Prato Nevoso

I Prato Nevoso kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Prato Nevoso här

Hotell & boende i Prato Nevoso

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Prato Nevoso.
44 boendealternativ
Pris/natt från: 610 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1160 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns