Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Prato Nevoso, Italien

Prato Nevoso är en skidort som ni hittar i provinsen Cuneo i nordvästra Italien, på gränsen till Frankrike, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Bästa tiden för att åka skidor i Prato Nevoso är fram till null.

Prato Nevoso har pister på totalt 105 kilometer, varav 42 kilometer är blåa enkla pister, 51 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 11 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 25 liftar, med en totalkapacitet på 33748 personer/timme. Högsta pisten finns på 2085 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1278 meter. Den längsta pisten som finns i Prato Nevoso är 4 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Prato Nevoso finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 4 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Prato Nevoso

Vill man flyga till Prato Nevoso så ligger flygplatsen Nice Cote d'Azur närmast, på ett avstånd av 80 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Torino International Airport, Turin, som ligger 106 kilometer bort, och Malpensa, Milano som har ett avstånd på 170 kilometer till Prato Nevoso.

Närmaste skidorter till Prato Nevoso

Limone Piemonte är närmaste skidort till Prato Nevoso med ett avstånd på 18 kilometer. Andra skidorter nära är Isola 2000, 50 kilometers avstånd, och 68 kilometer från Prato Nevoso ligger Auron.

Hyr skidutrustning i Prato Nevoso

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Prato Nevoso.

Boka skidutrustningen online i Prato Nevoso här

Skidskola i Prato Nevoso

I Prato Nevoso kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Prato Nevoso här

Hotell & boende i Prato Nevoso

Hos oss hittar ni totalt 44 hotell, lägenheter och stugor/hus i Prato Nevoso.
40 boenden
Pris/natt från: 612 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1164 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns