Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Auron, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Auron i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Auron är början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Auron är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 180 centimeter. 62% av liftarna är igång idag, och 28% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Auron har pister på totalt 135 kilometer, varav 58 kilometer är blåa enkla pister, 45 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 32 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 16 liftar, med en totalkapacitet på 25030 personer/timme. Högsta pisten finns på 2450 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 850 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 4 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Auron

Vill man flyga till Auron så ligger flygplatsen Nice Cote d'Azur närmast, på ett avstånd av 67 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Torino International Airport, Turin. Från denna flygplats är det 122 kilometer till Auron.

Närmaste skidorter till Auron

Valberg är närmaste skidort till Auron med ett avstånd på 14 kilometer. Andra skidorter nära är Isola 2000, 19 kilometers avstånd, och 25 kilometer från Auron ligger Super Sauze.

Hyr skidutrustning i Auron

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Auron.

Boka skidutrustningen online i Auron här

Hotell & boende i Auron

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Auron.
35 boendealternativ
Pris/natt från: 843 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2248 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1298 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 2136 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns