Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Auron, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Auron? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Auron och andra skidorter inom nära räckhåll.

Auron har 19 liftar och totalt 46 pister. Fallhöjden är som mest på 850 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2450 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Säsongen för skidåkning i Auron är vanligtvis från december till slutet april.

Vill man flyga till närheten av Auron ligger flygplatserna Nice Cote d'Azur och Torino International Airport närmast på 67 respektive 122 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Auron är t ex Valberg, Isola 2000 och Super Sauze.

Hyr skidutrustning i Auron

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Auron.

Boka skidutrustningen online i Auron här

Hotell & boende i Auron

Hos oss hittar ni totalt 41 hotell, lägenheter och stugor/hus i Auron.
32 boendealternativ
Pris/natt från: 998 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1372 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1461 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 2256 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns