Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Auron, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Auron? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Auron och andra skidorter inom nära räckhåll.

Auron har 19 liftar och totalt 46 pister. Fallhöjden är som mest på 850 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2450 meter. Längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Säsongen för skidåkning i Auron är vanligtvis från december till slutet april.

Vill man flyga till närheten av Auron ligger flygplatserna Nice Cote d'Azur och Torino International Airport närmast på 67 respektive 122 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Auron är t ex Valberg, Isola 2000 och Super Sauze.

Hyr skidutrustning i Auron

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Auron.

Boka skidutrustningen online i Auron här

Hotell & boende i Auron

Hos oss hittar ni totalt 59 hotell, lägenheter och stugor/hus i Auron.
44 boendealternativ
Pris/natt från: 688 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1261 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1343 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1092 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Auron