Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Isola 2000, Frankrike

Är du ute efter en lugn skidsemester i en soldränkt skidort är Isola 2000 perfekt för dig. Isola 2000 tillhör en av de mest sydliga skidorterna i Frankrike och när det är bra väder kan man till och med se ända bort till Medelhavet. Då byn endast ligger ca 1,5 timmes bilfärd från Nice kan man efter en halv dag i backen enkelt spendera eftermiddagen där.

I Isola 2000 finns det sammanlagt 120 km pist fördelat på 42 backar som ligger på en höjd mellan 1 800 och 2 610 meter.

Känn dig som hemma

Människorna som bor i Isola 2000 är kända för sin gästfrihet och välkomnar alla gäster med öppna armar, så det är lätt att känna sig som hemma här. Gallerian som finns i Isola 2000 är byns hjärta och här kan du hitta allt från affärer och restauranger till bowling, bio och disco.

I gallerian finns även ett dagis som tar emot barn från 15 månader till 4 år. Har du äldre barn kan de få gå i skidskola medan du i fulla drag njuter av din skidsemester i nypistade backar och av den härliga solen.

Skulle du och barnen bli trötta på skidåkningen kan ni istället ta er en dag på Aquatic center, som är ett badhus som uppskattas av både stora och små. Så glöm inte att packa ner badkläderna!

Skidåkning i Isola 2000

Backarna i Isola 2000 är indelad i två dalar, Lombarde och Méné.

På Lombarde-sidan som har söderläge kan man njuta av solen hela dagen, medan det på Méné-sidan blir skugga under en tid på eftermiddagen. Så anpassa dina dagar i backen för att få ut så mycket du kan av din skidresa.

I skidområdet finns det 3 svarta, 11 röda, 21 blåa och 7 gröna backar. Dessutom bör du som älskar att åka snowboard ta dig till Isola 2000 snowpark då denna tekniska och roliga park har hinder för alla nivåer och underhålls dagligen. Du kommer definitivt att ha roligt på din skidresa till Isola 2000.

Lättaste vägen till Isola 2000

Eftersom Isola 2000 ligger så nära Nice är det väldigt enkelt och smidigt att flyga till Nice Cote d'Azur som endast ligger 37 km från skidorten. Dessutom går det att hitta direktflyg från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn dit. På detta viset kommer du fram både snabbt och enkelt till din skidsemester. Från flygplatsen kan du antingen hyra en bil eller ta buss nummer 750 till Isola 2000. Bussen går även från tågstationen i Nice.

Hyr skidutrustning i Isola 2000

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Isola 2000 här

Hotell & boende i Isola 2000

Hos oss hittar ni totalt 56 hotell, lägenheter och stugor/hus i Isola 2000.
51 boendealternativ
Pris/natt från: 939 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1799 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1563 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns