Sökalternativ

Isola 2000, Frankrike

Är du ute efter en lugn skidsemester i en soldränkt skidort är Isola 2000 perfekt för dig. Isola 2000 tillhör en av de mest sydliga skidorterna i Frankrike och när det är bra väder kan man till och med se ända bort till Medelhavet. Då byn endast ligger ca 1,5 timmes bilfärd från Nice kan man efter en halv dag i backen enkelt spendera eftermiddagen där.

I Isola 2000 finns det sammanlagt 120 km pist fördelat på 42 backar som ligger på en höjd mellan 1 800 och 2 610 meter.

Känn dig som hemma

Människorna som bor i Isola 2000 är kända för sin gästfrihet och välkomnar alla gäster med öppna armar, så det är lätt att känna sig som hemma här. Gallerian som finns i Isola 2000 är byns hjärta och här kan du hitta allt från affärer och restauranger till bowling, bio och disco.

I gallerian finns även ett dagis som tar emot barn från 15 månader till 4 år. Har du äldre barn kan de få gå i skidskola medan du i fulla drag njuter av din skidsemester i nypistade backar och av den härliga solen.

Skulle du och barnen bli trötta på skidåkningen kan ni istället ta er en dag på Aquatic center, som är ett badhus som uppskattas av både stora och små. Så glöm inte att packa ner badkläderna!

Skidåkning i Isola 2000

Backarna i Isola 2000 är indelad i två dalar, Lombarde och Méné.

På Lombarde-sidan som har söderläge kan man njuta av solen hela dagen, medan det på Méné-sidan blir skugga under en tid på eftermiddagen. Så anpassa dina dagar i backen för att få ut så mycket du kan av din skidresa.

I skidområdet finns det 3 svarta, 11 röda, 21 blåa och 7 gröna backar. Dessutom bör du som älskar att åka snowboard ta dig till Isola 2000 snowpark då denna tekniska och roliga park har hinder för alla nivåer och underhålls dagligen. Du kommer definitivt att ha roligt på din skidresa till Isola 2000.

Lättaste vägen till Isola 2000

Eftersom Isola 2000 ligger så nära Nice är det väldigt enkelt och smidigt att flyga till Nice Cote d'Azur som endast ligger 37 km från skidorten. Dessutom går det att hitta direktflyg från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn dit. På detta viset kommer du fram både snabbt och enkelt till din skidsemester. Från flygplatsen kan du antingen hyra en bil eller ta buss nummer 750 till Isola 2000. Bussen går även från tågstationen i Nice.

Hyr utrustning i Isola 2000

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Isola 2000 här

Hotell & boende i Isola 2000

Hos oss hittar ni totalt 39 hotell, lägenheter och stugor/hus i Isola 2000.
29 boendealternativ
Pris/natt från: 752 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1683 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1794 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Isola 2000