Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valberg, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Valberg i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Valberg sträcker sig i regel från mitten av december till slutet av mars.

Skidåkningen i Valberg är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 55 centimeter. Just idag är 47% av liftarna och 52% av backarna öppna.

I Valberg hittar ni 23 liftar med en liftkapacitet på 27690 personer/timme. Det finns 90 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 45 kilometer blåa pister, 35 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2020 meter, vilket ger en fallhöjd på 608 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 1 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Valberg

För er som vill flyga ner till Valberg så är det flygplatsen Nice Cote d'Azur som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Valberg är 54 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Torino International Airport, Turin, som ligger 135 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Valberg

Skidorter nära Valberg är bland annat Auron (14 kilometers avstånd), Isola 2000 (21 kilometers avstånd) och Val d'Allos - Le Seignus (29 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Valberg

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valberg. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Valberg här

Hotell & boende i Valberg

Hos oss hittar ni totalt 48 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valberg.
43 boendealternativ
Pris/natt från: 904 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1166 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 893 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns