Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Valberg i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Valberg sträcker sig i regel från mitten av december till slutet av mars.

I Valberg hittar ni 23 liftar med en liftkapacitet på 27690 personer/timme. Det finns 90 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 45 kilometer blåa pister, 35 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2020 meter, vilket ger en fallhöjd på 608 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 1 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Valberg

För er som vill flyga ner till Valberg så är det flygplatsen Nice Cote d'Azur som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Valberg är 54 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Torino International Airport, Turin, som ligger 135 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Valberg

Skidorter nära Valberg är bland annat Auron (14 kilometers avstånd), Isola 2000 (21 kilometers avstånd) och Val d'Allos - Le Seignus (29 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Valberg i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Valberg

Restauranger

Det finns 28 restauranger i Valberg och 15 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 43 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valberg.
38 boenden
Pris/natt från:
936 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1207 kr
4 boenden
Pris/natt från:
925 kr

Relaterade länkar