Sökalternativ

Valberg, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Valberg, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Valberg ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Valberg har 23 liftar och totalt 56 pister. Högsta pisten finns på 2066 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 566 meter. Säsongen för skidåkning i Valberg är vanligtvis från december till början april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Nice Cote d'Azur som ligger 54 kilometer från Valberg. Auron är närmaste skidort till Valberg med ett avstånd på 14 kilometer.

Hyr skidutrustning i Valberg

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valberg. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Valberg här

Hotell & boende i Valberg

Hos oss hittar ni totalt 47 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valberg.
37 boendealternativ
Pris/natt från: 872 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1124 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 861 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns