Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valberg, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Valberg, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Valberg ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Valberg har 23 liftar och totalt 56 pister. Högsta pisten finns på 2066 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 566 meter. Säsongen för skidåkning i Valberg är vanligtvis från december till början april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Nice Cote d'Azur som ligger 54 kilometer från Valberg. Auron är närmaste skidort till Valberg med ett avstånd på 14 kilometer.

Hyr skidutrustning i Valberg

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valberg. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Valberg här

Hotell & boende i Valberg

Hos oss hittar ni totalt 47 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valberg.
41 boendealternativ
Pris/natt från: 773 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1211 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 928 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns