Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Piancavallo, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Piancavallo? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Piancavallo och andra skidorter inom nära räckhåll.

Piancavallo har 16 liftar och totalt 37 pister. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 750 meter. Säsongen för skidåkning i Piancavallo är vanligtvis från december till mars.

Närmaste flygplats är Treviso Airport som ligger 56 kilometer från Piancavallo. Alleghe/Civetta är närmaste skidort till Piancavallo med ett avstånd på 51 kilometer.

Hyr skidutrustning i Piancavallo

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Piancavallo? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Alpinresorts.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Piancavallo här

Hotell & boende i Piancavallo

Hos oss hittar ni totalt 34 hotell, lägenheter och stugor/hus i Piancavallo.
30 boendealternativ
Pris/natt från: 292 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 725 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 906 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns