Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Piancavallo är en skidort som ni hittar i provinsen Pordenone i de nordöstra delarna av de italienska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Piancavallo sträcker sig i regel från början av december till slutet av mars.

I Piancavallo hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 16978 personer/timme. Det finns 13 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 2 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1865 meter, vilket ger en fallhöjd på 620 meter. Den längsta pisten som finns i Piancavallo är 1.5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Piancavallo

Vill man flyga till Piancavallo så ligger flygplatsen Treviso Airport närmast, på ett avstånd av 56 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Marco Polo, Venedig (69 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (100 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Piancavallo

Skidorter nära Piancavallo är bland annat Alleghe/Civetta (51 kilometers avstånd), Sappada (53 kilometers avstånd) och Cortina d'Ampezzo (56 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Piancavallo? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard online kan ni spara ända upp till 50% av det normala uthyrningspriset.

Mer om skidhyra i Piancavallo

Restauranger

Det finns 11 restauranger i Piancavallo och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Contemporary och Dining/bars.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Piancavallo.
15 boenden
Pris/natt från:
872 kr