Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ofterschwang-Gunzesried, Tyskland

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Ofterschwang-Gunzesried? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Ofterschwang-Gunzesried och andra skidorter inom nära räckhåll.

Ofterschwang-Gunzesried har 8 liftar och totalt 6 pister. Fallhöjden är som mest på 534 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1406 meter. Säsongen för skidåkning i Ofterschwang-Gunzesried är vanligtvis från december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Ofterschwang-Gunzesried 30 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Allgäu Airport/Memmingen som ligger 55 kilometer från Ofterschwang-Gunzesried. Oberstdorf-Nebelhorn är närmaste skidort till Ofterschwang-Gunzesried med ett avstånd på 11 kilometer.

Hotell & boende i Ofterschwang-Gunzesried

Hos oss hittar ni totalt 90 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ofterschwang-Gunzesried.
79 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 573 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 764 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 973 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1239 kr