Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Ofterschwang-Gunzesried

Ofterschwang-Gunzesried, Tyskland

Ofterschwang-Gunzesried ligger i den tyska regionen Bayern, och om ni funderar på att boka en skidresa till Ofterschwang-Gunzesried har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Ofterschwang-Gunzesried sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Ofterschwang-Gunzesried har pister på totalt 16 kilometer, varav 4 kilometer är blåa enkla pister, 9 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 7 liftar, med en totalkapacitet på 10430 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1405 meter, vilket ger en fallhöjd på 525 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Ofterschwang-Gunzesried

Vill man flyga till Ofterschwang-Gunzesried så ligger flygplatsen Allgäu Airport/Memmingen närmast, på ett avstånd av 55 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (88 kilometers avstånd), samt Zürich International Airport (127 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Ofterschwang-Gunzesried

Skidorter nära Ofterschwang-Gunzesried är bland annat Oberstdorf-Nebelhorn (11 kilometers avstånd), Diedamskopf (23 kilometers avstånd) och Warth-Schröcken (27 kilometers avstånd).

Skidskola i Ofterschwang-Gunzesried

Om ni är ute efter att boka skidskola i Ofterschwang-Gunzesried kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Ofterschwang-Gunzesried här

Hotell & boende i Ofterschwang-Gunzesried

Hos oss hittar ni totalt 82 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ofterschwang-Gunzesried.
76 boenden
Pris/natt från: 637 kr
Ett boende
Pris/natt från: 573 kr
2 boenden
Pris/natt från: 968 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
2 boenden
Pris/natt från: 3613 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns