Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Ofterschwang-Gunzesried

Vägbeskrivning till Ofterschwang-Gunzesried

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Ofterschwang-Gunzesried, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Ofterschwang-Gunzesried

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Ofterschwang-Gunzesried, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Malmö - Ofterschwang-Gunzesried 1 161 km, 11 timmar 33 min
Helsingborg - Ofterschwang-Gunzesried 1 226 km, 12 timmar 46 min

Vägbeskrivning flygplatser till Ofterschwang-Gunzesried

Hitta rätt till Ofterschwang-Gunzesried från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Ofterschwang-Gunzesried. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Allgäu Airport/Memmingen - Ofterschwang-Gunzesried 78,4 km, 53 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns