Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Oberstdorf-Nebelhorn ligger i den tyska regionen Bayern, och om ni funderar på att boka en skidresa till Oberstdorf-Nebelhorn har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Oberstdorf-Nebelhorn är vanligtvis från mitten av december till början av maj.

I Oberstdorf-Nebelhorn hittar ni 6 liftar med en liftkapacitet på 7200 personer/timme. Det finns 12 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 2 kilometer blåa pister, 5 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 5 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2224 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1396 meter. Den längsta pisten som finns i Oberstdorf-Nebelhorn är 3 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Oberstdorf-Nebelhorn 75 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Har ni någonsin testa på att åka rodel? Om inte så finns det en rodelbana här där ni kan testa på detta.

Flygplatser nära Oberstdorf-Nebelhorn

Vill man flyga till Oberstdorf-Nebelhorn så ligger flygplatsen Allgäu Airport/Memmingen närmast, på ett avstånd av 65 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 82 kilometer bort, och Zürich International Airport som har ett avstånd på 131 kilometer till Oberstdorf-Nebelhorn.

Skidorter i närheten av Oberstdorf-Nebelhorn

Andra skidorter i närheten av Oberstdorf-Nebelhorn är t ex Ofterschwang-Gunzesried som ligger 11 kilometer bort, Warth-Schröcken med 18 kilometers avstånd samt Diedamskopf, som ligger 21 kilometer från Oberstdorf-Nebelhorn.

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Oberstdorf-Nebelhorn, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Oberstdorf-Nebelhorn

Skidskolor

Om ni är ute efter att boka skidskola i Oberstdorf-Nebelhorn kan vi genom CheckYeti erbjuda 17 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Oberstdorf-Nebelhorn här

Restauranger

Det finns 84 restauranger i Oberstdorf-Nebelhorn och 33 olika typer av kök, varav de mest populära är Tyskt, Europeiskt och Café.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 432 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oberstdorf-Nebelhorn.
359 boenden
Pris/natt från:
368 kr
Ett boende
Pris/natt från:
851 kr
26 boenden
Pris/natt från:
609 kr
33 boenden
Pris/natt från:
623 kr
13 boenden
Pris/natt från:
1332 kr

Vi arrangerar skidresor till Oberstdorf-Nebelhorn