Sökalternativ

Oberstdorf-Nebelhorn, Tyskland

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Oberstdorf-Nebelhorn, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Oberstdorf-Nebelhorn ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Oberstdorf-Nebelhorn finns totalt 6 liftar med tillgång till 10 pister. Högsta pisten finns på 2224 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1396 meter. Längsta pisten i Oberstdorf-Nebelhorn är 3 kilometer. Skidsäsongen i Oberstdorf-Nebelhorn sträcker sig i regel från december till april.

Vill man flyga till närheten av Oberstdorf-Nebelhorn ligger flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen och Kranebitten närmast på 65 respektive 82 kilometers avstånd. Skidorter nära Oberstdorf-Nebelhorn är bland annat Ofterschwang-Gunzesried, Lech / Zürs och St. Anton.

Skidskola i Oberstdorf-Nebelhorn

Om ni är ute efter att boka skidskola i Oberstdorf-Nebelhorn kan vi genom CheckYeti erbjuda 19 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Oberstdorf-Nebelhorn här

Hotell & boende i Oberstdorf-Nebelhorn

Hos oss hittar ni totalt 491 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oberstdorf-Nebelhorn.
362 boendealternativ
Pris/natt från: 335 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 775 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
51 boendealternativ
Pris/natt från: 555 kr
62 boendealternativ
Pris/natt från: 567 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 1213 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Oberstdorf-Nebelhorn