Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Här hittar du de bästa snowboardparkerna i Alperna!

Är du en passionerad snowboardåkare men har aldrig varit i Alperna? Gillar du snowboardparker så hjälper vi er här att hitta den rätta skidorten.

Österrike har under de senaste åren kommit med bland de länder som har mycket att erbjuda den adrenalinsökande snowboardåkaren.

Mayrhofen till exempel, som är en del av skidsystemet i Zillertal, har en av Europas bästa snowparker. Skidsystemet bjuder på breda sköna backar, branta nordsluttningar och utanför pisten bildas tuffa puckelpister. Här finns också en av alpernas bästa snowboard-parker.

Schladming är ett eldorado för alla snowboardåkare. Det finns dessutom kvällsskidåkning i upplysta backar. Området bjuder även på isklättring, rodel och upplevelsebad om ni vill hitta på något annorlunda. Kul att veta: Arnold Schwarzenegger föddes här i Schladming.

De bästa snowboardparkerna i Frankrike

Alpe d´Huez är ett familjeparadis i Alperna. Alpbyn ligger 65 kilometer från Grenoble i sydöstra Frankrike, inte långt från gränsen till Schweiz och Italien. Här är det faktiskt fler soltimmar än i någon annan skidort i Alperna och bara det är ju anledning nog att åka dit. Totalt finns det 14 backar fördelat på två gröna områden. Mitt mellan de två finns en av Alpernas bästa snowboardpark. Efter många timmar i parken kan du gå på bio eller ta ett bad i den uppvärmda utomhusbassängen.

Dalen Serre Chevalier i de sydvästra Alperna är Frankrikes femte största skidsystem med 250 km skidglädje. Den är vida känd för att ha cirka 300 soldagar om året. Skidområdet kallas "Le Grand Serre Che" och skidåkningen sker både under och ovanför trädgränsen. Högst belägna skidåkningen finner man på en höjd av 2 830 m ö h. Serre Chevalier är ett måste om du vill njuta av mycket sol, fantastisk skidåkning och god mat.