Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka biltåget till Alperna för skidresan 2011/2012

Har ni tänkt åka ner till Alperna i vinter med bilen så är alltid biltåget DB Autozug ett kanonalternativ. Bila ner till Hamburg och åk bekvämt och miljövänligt resten av vägen ner till Alperna med bilen på tåget.

DB Autozug har nu påbörjat försäljningen för vintersäsongen. Nyhet i år är tåg ner till Piemonte regionen (huvuddestination Alessandria) med direkt närhet till skidorter som Sestriere och Bardonecchia i Italien och de franska skidorterna Serre Chevalier, Val Thorens samt Courchevel för att bara nämna några.

Boka biltåg hos DB Autozug här