Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Neukirchen (Wildkogel)

Neukirchen (Wildkogel), Österrike

Neukirchen (Wildkogel) är en skidort som ni hittar i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Neukirchen (Wildkogel) sträcker sig i regel från mitten av december till mitten av april.

Neukirchen (Wildkogel) har pister på totalt 75 kilometer, varav 35 kilometer är blåa enkla pister, 30 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 20 liftar, med en totalkapacitet på 28400 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2150 meter, vilket ger en fallhöjd på 1330 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Neukirchen (Wildkogel)

Vill man flyga till Neukirchen (Wildkogel) så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 70 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Wolfgang A Mozart, Salzburg (81 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (114 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Neukirchen (Wildkogel)

Skidorter nära Neukirchen (Wildkogel) är bland annat Königsleiten (12 kilometers avstånd), Gerlos (19 kilometers avstånd) och Westendorf (20 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Neukirchen (Wildkogel)

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Neukirchen (Wildkogel) här

Skidskola i Neukirchen (Wildkogel)

Om ni är ute efter att boka skidskola i Neukirchen (Wildkogel) kan vi genom CheckYeti erbjuda 15 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Neukirchen (Wildkogel) här

Hotell & boende i Neukirchen (Wildkogel)

Hos oss hittar ni totalt 242 hotell, lägenheter och stugor/hus i Neukirchen (Wildkogel).
198 boenden
Pris/natt från: 535 kr
2 boenden
Pris/natt från: 582 kr
18 boenden
Pris/natt från: 535 kr
24 boenden
Pris/natt från: 1117 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Neukirchen (Wildkogel)

Sunweb
SnowTrex