Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Montgenèvre

Visst blir det normalt billigare att ta med er egen utrustning ner till Montgenèvre (även om skidor kan kosta en del att ta med på flyget), men om ni inte orkar ta med er er egen skidutrustning men ändå vill spara pengar har ni hittat rätt. När ni förbokar hyra av skidor och/eller snowboardutrustning via Skiset och ALPINRESORTS.com som vi samarbetar med kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra på plats i Montgenèvre.

I Montgenèvre hittar ni för tillfället 4 butiker som Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Montgenèvre

Astier Sports

Adress: 529, route d'Italie, 05100, Montgenèvre
Öppettider: Mån-Sön 09:00-12:00, 15:00-17:30

Au Chalet du Guide - Obélisque

Adress: Hameau de l'Obélisque, 05100, Montgenèvre
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor 08:30-12:30, 13:30-18:00 | Fre, Lör, Sön 08:30-18:30

Sno7

Adress: Résidence Napoléon - 537 Rue d'Italie

Snowbox

Adress: Immeuble du golf