Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Métabief, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Métabief? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Métabief och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Métabief finns totalt 19 liftar med tillgång till 37 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1423 meter, vilket ger en fallhöjd på 523 meter.

Flygplatser nära Métabief

För er som vill flyga ner till Métabief så är det flygplatsen Geneva International Airport, Genève som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Métabief är 62 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (88 kilometers avstånd), samt Aix Les Bains, Chambery (131 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Métabief

Andra skidorter i närheten av Métabief är t ex Massif du Noirmont-Les Rousses som ligger 39 kilometer bort, Thollon les Mémises med 50 kilometers avstånd samt Bernex, som ligger 52 kilometer från Métabief.

Hyr skidutrustning i Métabief

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Métabief? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Métabief.

Boka skidutrustningen online i Métabief här

Hotell & boende i Métabief

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Métabief.
29 boenden
Pris/natt från: 640 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1123 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns