Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Merano 2000, Italien

Merano 2000 är en skidort som ni hittar i den italienska regionen Sydtyrolen (Bolzano), och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Merano 2000 är vanligtvis från början av december till början av april.

I Merano 2000 hittar ni 8 liftar med en liftkapacitet på 13900 personer/timme. Det finns 40 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 12 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2350 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 741 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Merano 2000.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Merano 2000 3 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Merano 2000

Flyger man till Bolzano Airport kommer man riktigt nära Merano 2000 då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 25 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 66 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 137 kilometer till Merano 2000.

Skidorter i närheten av Merano 2000

Andra skidorter i närheten av Merano 2000 är t ex Obergurgl som ligger 26 kilometer bort, Alpe di Siusi med 30 kilometers avstånd samt Val Senales (Schnalstaler Gletscher), som ligger 33 kilometer från Merano 2000.

Hyr skidutrustning i Merano 2000

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Merano 2000 här

Hotell & boende i Merano 2000

Hos oss hittar ni totalt 146 hotell, lägenheter och stugor/hus i Merano 2000.
76 boenden
Pris/natt från: 571 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
37 boenden
Pris/natt från: 457 kr
28 boenden
Pris/natt från: 1199 kr
3 boenden
Pris/natt från: 4136 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns