Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Jungfrau Region, Schweiz

Karta över skidorter i Jungfrau Region

Jungfrau Region är med sina över 200 kilometer pister ett av Schweiz största områden för skidåkning. Skidområdet är sammankopplat av fem av Schweiz populäraste skidorter: Interlaken, Lauterbrunnen, Wengen, Grindelwald och Mürren.

Skidorter i Jungfrau Region

Grindelwald
Interlaken
Lauterbrunnen
Wengen
Mürren

Fakta/pistfakta Jungfrau Region

Kontinent Europa
Land Schweiz
Liftar 44
Kilometer pister 200 km
Antal skidorter 5