Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Interlaken, Schweiz

Byns namn Interlaken betyder ”mellan sjöarna” och visst är det så att Interlaken ligger mittemellan två sjöar. Förutom sin ovanliga position mellan de två sjöarna erbjuder Interlaken möjlighet till skidåkning i fyra olika skidområden i sin omedelbara närhet. Så väljer ni att åka på er skidsemester till Interlaken kan ni vara säkra på att de som följer med på denna skidresa kommer att få en toppensemester med fantastisk skidåkning i någon av de backarna som sammanlagt bildar 200 km pister.

Njut på din skidresa

Innan du börjar din skidsemester på allvar behöver du bra utrustning, har du ingen egen så är det inga problem att hyra den utrustningen du vill ha. Väl ute i backarna kan du njuta av snöparker eller härligt långa och breda backar. Känner du dig ostadig på skidorna eller vill ta din åkning till nästa nivå, då är det bara att skriva in dig hos någon av skidskolorna.

Förutom den underbara åkningen kan du njuta av solen och god mat och dryck ute på en terrass på någon av restaurangerna uppe i skidområdet. Skidresor handlar om så mycket mer än att bara ta sig ner för backen, det handlar om att njuta, njuta av omgivningen, njuta av att svischa nerför de pistade backarna och njuta av god mat och dryck på en soldränkt terrass. Så njut av den spektakulära skidåkningen och allt som hör till som Interlaken har att erbjuda!

Där skidåkningen slutar tar något annat vid

Efter en dag i backarna kan du fortsätta ut till någon av barerna eller klubbarna som finns i Interlaken. Om du vill kan du vara ute och roa dig tillsammans med både turister och lokalbefolkning ända fram till småtimmarna. Föredrar du att ta det lite lugnare kan du istället gå till någon av de många restaurangerna för en god måltid, eller ta dig till ett spa för att koppla av och ta hand om din kropp.

Du kan även testa lyckan i kasinot, ta med din partner på bio eller kanske utmana din familj i bowling.

Vill du testa på olika snörelaterade aktiviteter så finns det även mycket att välja mellan här. Valen är många, men vad du än vill göra på din semester kommer den garanterat att bli lyckad i Interlaken.

Lätt att ta sig till Interlaken

Interlaken är beläget med samma avstånd till både flygplatsen i Zürich, som till flygplatsen i Genève, med cirka två och en halv timmes bilfärd till skidorten. Förutom att man kan hyra bil på flygplatsen så finns det även möjlighet att ta tåget, då båda flygplatserna har tåganslutningar. Det går även att ta sig till den lite mindre flygplatsen i Bern-Belp som ligger drygt en timme från Interlaken.

Föredrar du att ta tåget till dina skidresor så är det inga problem eftersom Interlaken har två tågstationer, Interlaken östra och Interlaken västra.

Skidområden Interlaken är del av

Interlaken ingår i skidområdet Jungfrau Region tillsammans med 4 andra skidorter.

Skidskola i Interlaken

I Interlaken kan ni boka 4 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Interlaken här

Hotell & boende i Interlaken

Hos oss hittar ni totalt 311 hotell, lägenheter och stugor/hus i Interlaken.
213 boendealternativ
Pris/natt från: 265 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 642 kr
46 boendealternativ
Pris/natt från: 697 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 1156 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 1787 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Interlaken

SnowTrex