Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Interlaken

Vägbeskrivning till Interlaken

Om ni vill bila till Interlaken kan ni här hitta vägbeskrivningar och köranvisningar från där ni bor till byn. Välj er hemort, eller staden ni vill åka från, här nedanför och klicka sedan på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Interlaken

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Interlaken, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - Interlaken 1 589 km, 17 timmar 28 min
Malmö - Interlaken 1 315 km, 14 timmar 29 min
Jönköping - Interlaken 1 609 km, 17 timmar 42 min
Eskilstuna - Interlaken 1 880 km, 19 timmar 23 min
Södertälje - Interlaken 1 898 km, 19 timmar 14 min
Halmstad - Interlaken 1 455 km, 15 timmar 34 min

Vägbeskrivning flygplatser till Interlaken

Hitta rätt till Interlaken från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Interlaken. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Zürich International Airport - Interlaken 133 km, 1 tim 47 min
Belp - Interlaken 51,5 km, 43 min
Geneva International Airport - Interlaken 215 km, 2 timmar 22 min