Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Interlaken

Interlaken - by i anslutning till Wengen

Ortens namn Interlaken betyder "mellan sjöarna" och visst är det så att Interlaken ligger mitt emellan två sjöar. Förutom sin ovanliga position mellan de två sjöarna erbjuder Interlaken möjlighet till i det stora skidområdet Jungfrau Region, och den närmaste skidorten man når från Interlaken är Wengen.

Det är enkelt att ta sig till Wengen till då det finns massvis med dagliga tågavgångar mellan det båda orterna, en tågresa som i regel tar drygt en halvtimme. Även om det tar lite tid att ta sig till skidbackarna om man väljer att bo i Interlaken kan det vara värt det då Interlaken är en större ort jämfört med byarna som ingår i Jungfrau Region, och det finns därmed mer val av restauranger, barer och butiker att utforska när man inte är ute i skidbackarna.

Njut på din skidresa

Innan du börjar din skidsemester på allvar behöver du bra utrustning, har du ingen egen så är det inga problem att hyra den utrustningen du vill ha. Väl ute i backarna kan du njuta av snöparker eller härligt långa och breda backar. Känner du dig ostadig på skidorna eller vill ta din åkning till nästa nivå, då är det bara att skriva in dig hos någon av skidskolorna.

Förutom den underbara åkningen kan du njuta av solen och god mat och dryck ute på en terrass på någon av restaurangerna uppe i skidområdet. Skidresor handlar om så mycket mer än att bara ta sig ner för backen, det handlar om att njuta, njuta av omgivningen, njuta av att svischa nerför de pistade backarna och njuta av god mat och dryck på en soldränkt terrass. Så njut av den spektakulära skidåkningen och allt som hör till som Interlaken har att erbjuda!

Där skidåkningen slutar tar något annat vid

Efter en dag i backarna kan du fortsätta ut till någon av barerna eller klubbarna som finns i Interlaken. Om du vill kan du vara ute och roa dig tillsammans med både turister och lokalbefolkning ända fram till småtimmarna. Föredrar du att ta det lite lugnare kan du istället gå till någon av de många restaurangerna för en god måltid, eller ta dig till ett spa för att koppla av och ta hand om din kropp.

Du kan även testa lyckan i kasinot, ta med din partner på bio eller kanske utmana din familj i bowling.

Vill du testa på olika snörelaterade aktiviteter så finns det även mycket att välja mellan här. Valen är många, men vad du än vill göra på din semester kommer den garanterat att bli lyckad i Interlaken.

Lätt att ta sig till Interlaken

Interlaken är beläget med samma avstånd till både flygplatsen i Zürich, som till flygplatsen i Genève, med cirka två och en halv timmes bilfärd till skidorten. Förutom att man kan hyra bil på flygplatsen så finns det även möjlighet att ta tåget, då båda flygplatserna har tåganslutningar. Det går även att ta sig till den lite mindre flygplatsen i Bern-Belp som ligger drygt en timme från Interlaken.

Föredrar du att ta tåget till dina skidresor så är det inga problem eftersom Interlaken har två tågstationer, Interlaken östra och Interlaken västra.

Eftersom Wengen är en del av skidområdet Jungfrau Region så har man naturligtvis även tillgång till hela området när man bokar sitt boende i Interlaken.

Skidlektioner i Interlaken

Om ni vill lära er åka skidor eller snowboard, förbättra er skidåkning eller kanske sätta era barn på skidskola när ni är på skidsemester i Interlaken finns dessa möjligheter här. Totalt sett hittar ni 5 olika skidlektioner i Interlaken för tillfället.

Boka skidlektioner i Interlaken

Hitta boende i Interlaken

Just nu hittar nu 38 boenden i Interlaken genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

24 boenden
Pris/natt från: 389 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
4 boenden
Pris/natt från: 942 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1166 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt