Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Lauterbrunnen, Schweiz

Planerar ni för en skidsemester i Lauterbrunnen? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Lauterbrunnen har 15 liftar och totalt 80 pister. Fallhöjden är som mest på 2150 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2971 meter.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lauterbrunnen 50 kilometer preparerade spår.

Flyger man till Belp kommer man riktigt nära Lauterbrunnen, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Lauterbrunnen. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Lauterbrunnen ligger Wengen.

Skidområden Lauterbrunnen är del av

Lauterbrunnen ingår i skidområdet Jungfrau Region tillsammans med 4 andra skidorter.

Hotell & boende i Lauterbrunnen

Hos oss hittar ni totalt 303 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lauterbrunnen.
190 boendealternativ
Pris/natt från: 304 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 768 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 706 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 1449 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 3240 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns