Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lauterbrunnen, Schweiz

Skidorten Lauterbrunnen ligger i den schweiziska kantonen Bern, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Lauterbrunnen. Bästa tiden för att åka skidor i Lauterbrunnen är början av december till slutet av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 280 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Lauterbrunnen. 68% av liftarna är igång idag, och 92% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Lauterbrunnen har pister på totalt 54 kilometer, varav 19 kilometer är blåa enkla pister, 23 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 16 liftar, med en totalkapacitet på 13852 personer/timme. Lauterbrunnen är en del av skidområdet Schilthorn - Mürren/Lauterbrunnen, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2970 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 2174 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 12 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Lauterbrunnen

Snabbaste sättet att ta sig till Lauterbrunnen är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Belp, Bern ligger endast 47 kilometer från Lauterbrunnen, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Lugano Airport, som ligger 101 kilometer bort, och Zürich International Airport som har ett avstånd på 108 kilometer till Lauterbrunnen.

Närmaste skidorter till Lauterbrunnen

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Lauterbrunnen ligger Wengen. Andra skidorter som ligger nära är Mürren (4 kilometer) och Interlaken (11 kilometer).

Skidområden Lauterbrunnen är del av

Lauterbrunnen ingår i skidområdet Jungfrau Region tillsammans med 4 andra skidorter.

Hotell & boende i Lauterbrunnen

Hos oss hittar ni totalt 303 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lauterbrunnen.
193 boendealternativ
Pris/natt från: 298 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 752 kr
54 boendealternativ
Pris/natt från: 692 kr
40 boendealternativ
Pris/natt från: 1419 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 3172 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns