Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Lauterbrunnen

Vägbeskrivning till Lauterbrunnen

Om ni vill bila till Lauterbrunnen kan ni här hitta vägbeskrivningar och köranvisningar från där ni bor till byn. Välj er hemort, eller staden ni vill åka från, här nedanför och klicka sedan på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Lauterbrunnen

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Lauterbrunnen, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - Lauterbrunnen 1 603 km, 17 timmar 14 min

Vägbeskrivning flygplatser till Lauterbrunnen

Hitta rätt till Lauterbrunnen från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Lauterbrunnen. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Zürich International Airport - Lauterbrunnen 143 km, 1 tim 56 min
Lugano Airport - Lauterbrunnen 228 km, 2 timmar 42 min
Malpensa - Lauterbrunnen 299 km, 3 timmar 53 min
Belp - Lauterbrunnen 61,4 km, 52 min
Geneva International Airport - Lauterbrunnen 228 km, 2 timmar 36 min