Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Lauterbrunnen

Lauterbrunnen - by i anslutning till Wengen

Alpbyn Lauterbrunnen ligger ett kort avstånd från den kända skidorten Wengen dit många väljer att åka på sin årliga skidresa. Genom att boka ert hotell eller annat boende i Lauterbrunnen så kan ni fortfarande enkelt komma åt Wengens liftar och backar, men i bästa fall spara in lite på kostnaden för boendet.

Eftersom Wengen är en del av skidområdet Jungfrau Region så har man naturligtvis även tillgång till hela området när man bokar sitt boende i Lauterbrunnen.

Hitta boende i Lauterbrunnen

Just nu hittar nu 31 boenden i Lauterbrunnen genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

24 boenden
Pris/natt från: 306 kr
2 boenden
Pris/natt från: 773 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1182 kr
Ett boende
Pris/natt från: 3806 kr