Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hochfügen, Österrike

Skidorten Hochfügen ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Hochfügen. Skidsäsongen i Hochfügen sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Hochfügen är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 115 centimeter. Just idag är 85% av liftarna och 100% av backarna öppna.

I Hochfügen hittar ni 40 liftar med en liftkapacitet på 63563 personer/timme. Det finns 85 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 29 kilometer blåa pister, 41 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 14 kilometer svarta pister. Hochfügen är en del av skidområdet Kaltenbach - Hochzillertal/Hochfügen (SKi-optimal), och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2378 meter, vilket ger en fallhöjd på 1778 meter.

I Hochfügen kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 1 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Hochfügen finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Hochfügen

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Hochfügen då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 32 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (96 kilometers avstånd), samt Wolfgang A Mozart, Salzburg (109 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Hochfügen

Inte långt från Hochfügen ligger skidorten Kaltenbach, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna Zell am Ziller på 9 kilometers avstånd och Fügen-Spieljoch, 10 kilometer från Hochfügen.

Skidområden Hochfügen är del av

Hochfügen ingår i skidområdet Ski-Optimal Hochzillertal tillsammans med 1 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Hochfügen

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Hochfügen här

Hotell & boende i Hochfügen

Hos oss hittar ni totalt 559 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hochfügen.
470 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 872 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
39 boendealternativ
Pris/natt från: 397 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 916 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 955 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns