Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Hochfügen ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Hochfügen. Skidsäsongen i Hochfügen sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

I Hochfügen hittar ni 40 liftar med en liftkapacitet på 63563 personer/timme. Det finns 85 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 29 kilometer blåa pister, 41 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 14 kilometer svarta pister. Hochfügen är en del av skidområdet Kaltenbach - Hochzillertal/Hochfügen (SKi-optimal), och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2378 meter, vilket ger en fallhöjd på 1778 meter.

I Hochfügen kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 1 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Hochfügen finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Hochfügen

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Hochfügen då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 32 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (96 kilometers avstånd), samt Wolfgang A Mozart, Salzburg (109 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Hochfügen

Inte långt från Hochfügen ligger skidorten Kaltenbach, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna Zell am Ziller på 9 kilometers avstånd och Fügen-Spieljoch, 10 kilometer från Hochfügen.

Skidområden Hochfügen är del av

Hochfügen ingår i skidområdet Ski-Optimal Hochzillertal tillsammans med 1 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Hochfügen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Hochfügen

Restauranger

Det finns 10 restauranger i Hochfügen och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Tyskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hochfügen.
11 boenden
Pris/natt från:
2142 kr
4 boenden
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar