Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Hoch-Ybrig ligger i schweiziska kantonen Schwyz, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Hoch-Ybrig. Bästa tiden för att åka skidor i Hoch-Ybrig är början av december till mitten av april.

Hoch-Ybrig har pister på totalt 50 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 30 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 5 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 12 liftar, med en totalkapacitet på 14264 personer/timme. Högsta pisten finns på 1831 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 791 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 27 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Hoch-Ybrig

För er som vill flyga ner till Hoch-Ybrig så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hoch-Ybrig är 52 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Belp, Bern, som ligger 100 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 113 kilometer till Hoch-Ybrig.

Närmaste skidorter till Hoch-Ybrig

Amden-Arvenbüel är närmaste skidort till Hoch-Ybrig med ett avstånd på 31 kilometer. Andra skidorter nära är Disentis, 35 kilometers avstånd, och 37 kilometer från Hoch-Ybrig ligger Flumserberg.

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 2 olika klasser och instruktörer i Hoch-Ybrig som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Hoch-Ybrig här

Restauranger

Det finns 15 restauranger i Hoch-Ybrig och 8 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Schweiziskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hoch-Ybrig.
2 boenden
Pris/natt från:
1191 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1131 kr

Relaterade länkar