Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Guzet-Neige, Frankrike

Skidorten Guzet-Neige ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Här finns det 40 kilometer backar och antalet liftar är 15. Högsta pisten finns på 2100 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 3 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Guzet-Neige

Vill man flyga till Guzet-Neige så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 95 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Guzet-Neige

Arcalís-Ordino är närmaste skidort till Guzet-Neige med ett avstånd på 23 kilometer. Andra skidorter nära är Arinsal, 27 kilometers avstånd, och 29 kilometer från Guzet-Neige ligger Espot Esqui.

Hyr skidutrustning i Guzet-Neige

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Guzet-Neige här

Hotell & boende i Guzet-Neige

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Guzet-Neige.
7 boenden
Pris/natt från: 553 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns